VELKOMMEN

 

På Nybrygga i Helnessund kan du spise og drikke godt, møte mennesker i fabelaktige omgivelser. Vårt mål er at du skal være en gjest vi ofte ser igjen, som trives når du er hos oss, og som gjerne tar med deg en venn, kollega, sommergjest eller forretningsforbindelse til oss - fordi du trives så godt i brygga.

ÅPNINGSTIDER
HØST 2018


LØRDAG 12 -15

PUB 22-01.30 (annen hver)

SØNDAG 14-19
 

Ta kontakt for arrangementer eller grupper uteom de faste åpningstidene

 

 

RESERVASJONER

 

Telefon:  47 67 82 77

Email:  post@nybrygga.no

Elisabeth med venner

28/09/2018

Koselig kveld i Nybrygga med god musikk ? Kom og opplev Elisabeth Jespersen med venner. Trioen består av Terje på bass, Bård på gitar og Elisabeth sang og gitar. På repertoaret har de sanger av bl.a. Nanci Griffith, Carlene Carter, Emmylou Harris, Bob Dylan, Joan Baez, Leonard Cohen, Buffy Saint-Marie, Joni Mitchell m.m. Vi lover dere en helakustisk aften med alt fra soft blues, via jazzaktige toner til pop-country-rock CC: 150 kr

Oktoberfest med Robert og Espen! Høstens beste fest?

05/10/2018

6.oktober pynter vi Nybrygga i Oktoberfestfarger - henter inn lokalbrygget øl og spiller opp til dans med Robert & Espen. Det blir en festaften - og du må gjerne la deg inspirere av Oktoberfest-antrekk - eller komme sol du er. 
Mulig å kjøpe enkel handmat i bayersk ånd. Ta med deg venner og kom! 
Cc : 150kr

Lørdagskafe - hver lørdag

01/02/2018

Hver lørdag har Nybrygga åpent fra kl 12 - 15, og har småretter, en velfylt kakedisk og nykokt kaffe mm klart. På kafeen treffes vi til en trivelig stund, på kaikanten i Helnessund :-). Velkommen!

1 / 2

Please reload

Helnessund

8285 Leines

  • w-facebook
  • White Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now